Praktisk information för utställare

Kongressanläggning

Svenska Mässan

Mässans Gata/Korsvägen

412 94 Göteborg

T: +46 31 708 80 00

W: www.svenskamassan.se

Registrering av monterpersonal

Alla personer som ska jobba i utställningen måste registrera sig för att få en namnskylt och därmed tillträde till utställningen. Om ni inte redan gjort anmälan, vänligen registrera er monterpersonal så snart som möjligt men senast 4 april.

Registreringssidan når du här.

Namnskyltar

Påsar med namnskyltar och program placeras ut i varje utställningsyta.

Hotellbokning

I registreringsformuläret finns också möjlighet att boka hotellrum på de olika hotellen som är förreserverade för konferensen. Vi arbetar från principen ”först till kvarn” vilket innebär att vi reserverar oss från att valt hotell och/eller rumskategori kan vara fullbokat och att vi inte har möjlighet att erbjuda önskad rumskategori och pris.

Inflyttning

Inflyttning sker kl.12.00 18.00 på tisdag den 16 maj. Om denna tid passar inte  vänligen kontakta Alicja Malek på MCI alicja.malek@mcigroup.com. Personal från MCI och Svenska Mässan kommer att finnas på plats under inflyttningen. Fokus (utställare entré), nås via parkeringshus vid Gårda Affärscentrum. På plan 3 finns en gångbro rakt över till Hall F.

Utflyttning

Ni får börja packa från kl. 13. 30 på fredag den 19 maj. Rivning av montrar kommer att påbörjas kl. 15.30 när deltagarna har lämnat lokalen och avslutas kl. 17.00. Personal från MCI och Svenska Mässan kommer att finnas på plats under utflyttningen. Det pågår en föreläsning i angränsande lokal till utställningen så vi uppskattar att ni tänker på ljudnivån.

Ni ansvarar själva för att er monter är tömd när ni lämnar denna. Var vänlig notera att allt kvarlämnat material i montern kommer att tas bort och kasseras och utställaren kommer att debiteras 5 000 kr. Varken MCI Nordics eller Svenska Mässan kommer att hållas ansvarig för någon förlust.

Öppettider för utställningen

Onsdag 17 maj:   10.00 – 16.00
Torsdag 18 maj:  9.30 – 16.00
Fredag 19 maj:    9.30 – 13.00

Registrering/information öppettider

MCI Nordics kommer ha en registreringsdisk under Gastrodagarna.  Denna kommer vara öppen:

Onsdag 17 maj:   08.30 – 18.00
Torsdag 18 maj:  07.15 – 16.30
Fredag 19 maj:     08.15 – 14.30

Monterservice & Service Center

Under in- och utflyttning finner ni bemanning i Service Center för frågor gällande er monter.

Beställningar & frågor gällande montern
Beställs senast 17 april 2017

Beställ till din monter på www.monterservice.com eller via

Kontaktperson:
Monterservice & Eventservice
Caroline Bender
T:  031-708 8113
E: caroline.bender@svenskamassan.se

På beställningar inkomna senare än tre veckor före arrangemangets start görs ett pristillägg på 50%.

Godstransporter till och från Svenska Mässan & Gothia Towers

Leverans- & hämtningsadress:

Gastrodagarna 2017
Svenska Mässan

Att: Utställande företag, monternummer
Mässans gata 6

Expo Hall
412 51 Göteborg

Kontaktperson:

Caroline Bender
T:  031-708 8113
E: caroline.bender@svenskamassan.se

Allt som skickas och hämtas måste föranmälas via länken nedan senast fem dagar innan leverans. Gällande prislista finns via länken.
http://tidsbokning.transport.svenskamassan.se

Godsförvaring och hämtning

När det gäller frågor om förvaring, kontakta person under Beställingar . Avgående gods skall vara väl packat, märkas med adresslappar och fraktsedlar samt placeras i er monter för upphämtnining. Det åligger respektive utställare att själv beställa sin returtransport. Svensak Mässan ser till att godset transporteras från montern till godsmottagingen där de ska hämtas upp av er leverantör.

Måltider

Fikapauser samt luncher kommer att serveras i utställningen. För er utställare ställs maten fram 30 minuter innan utstatt tid. Ta gärna tillfället i akt att bjuda in deltagarna på kongressen till monter.

Mingel och middag

Mingel, onsdag 17 maj, kommer att äga rum på Världskulturmuseet. Middag, tordsdag 18 maj kommer att äga rum på Lindholmen Event.  Om ni önskar delta i detta anmäler ni det när ni registrerar er.

Internet

Trådlöst internet finns i hela anläggningen.

Förtäring

All servering och försäljning av mat, inklusive frukt och dryck, omhändertas av Wisby Strand Congress & Event. Arrangören äger inte rätt att anlita annan leverantör eller själva ombesörja eller hantera livsmedel/drycker inom leverantörens byggnader och markområde. Undantaget är i papper eller plast inslaget reklamgodis som bjuds vid utställningen. Dessa regler följer gällande lagstiftning rörande livsmedel och alkohol och är avsedda för att garantera hög kvalitet och god säkerhet för gästerna.

Parkering

Det är möjligt att parkera på Focus P- garage (Plan 3) som är ansluten till ingången nr. 1  Du kan köpa en parkeringsbiljett att Guest Service Desk för 145 kr / dag och 195 kr / natt. Det går bra att köpa biljetten i automaten i Fosus-garaget.

Byggnationsregler & Tekniska bestämmelser

För teknisk information gällande byggnationsregler, installationer & anslutningar, brandföreskrifter, säkerhet, hälsa & miljö se,
www.monterservice.com

Vid frågor kontakta

Caroline Bender
T:  031-708 8113
E: caroline.bender@svenskamassan.se