Hotellbokning Falun

Kära Gastrovän!
Gastrodagarna närmar sig snabbt och just nu är rummen slut i Falun. Vi vill jättegärna bjuda in er att boka hotell i Scandic Borlänge.

 

För din egen bekvämlighets skull har MCI bokat upp ett antal rum på hotell som ligger i närheten av kongressanläggningen. Dessa rum har du möjlighet att boka i samband med din anmälan till kongressen. Du kommer även att kunna få dessa rum på samma faktura som din anmälningsavgift. För att säkert kunna tillgodose dina önskemål ber vi dig boka så snart som möjligt. MCI reserverar rummen i den ordning beställningarna kommer in. Reservation av hotellrum garanteras med förskottsbetalning, en hotell-voucher skickas till dig via e-post när vi fått din betalning.

Nedan nämnda priser är per rum per natt, inklusive frukost och 12% moms.

Vid speciella hotellönskemål och extranätter vänligen kontakta kongressekretariatet MCI Nordics, confirmation@mci-group.com

Clarion Collection Hotel Bergmästaren
Clarion Collection Hotel Bergmästaren är beläget i de lugnare delarna av centrala Falun, omgivet av världsarvsskyddad natur.

Varje dag serveras både Afternoon Sweets och Evening Meal till alla gäster och hotellet erbjuder även gratis trådlöst internet.

Adress: Bergskolegränd 7, 791 12 Falun, Sverige

Visa på karta

Enkelrum, 1865 kr
Dubbelrum, 2065 kr
First Hotel Grand
First Hotel Grand ligger i centrala Falun endast 5 minuters promenad från Centralstationen. Alla rum renoverades under 2015 med en design inspirerad av Faluns kulturarv. På morgonen serveras en stor frukostbuffé med ett brett urval och hembakat bröd. I vistelsen ingår gratis trådlöst internet.

Adress: Trotzgatan 9-11, 791 71 Falun

Visa på karta

Enkelrum, från 1695 kr
Dubbelrum, från 1895 kr
Scandic Lugnet
Scandic Lugnet är beläget nära kongressanläggningen och endast 10 minuters promenad från centrala Falun. Hotellet erbjuder restaurang, relaxavdelning med bastu, pool och gym samt gratis trådlöst internet.

Adress: Svärdsjögatan 51, 791 31 Falun

Visa på karta

Enkelrum, 1650 kr
Scandic Borlänge
Scandic Borlänge hotell ligger mitt i Borlänge, nära stationen där buss/tåg till Falun avgår.

Hotellet erbjuder restaurang, relaxavdelning med bastu, pool och gym samt gratis trådlöst internet.

Adress: Stationsgatan 21-23, 784 35 Borlänge

Visa på karta

Enkelrum, 1650 kr
Dubbelrum, 1850 kr
STF Hotell Falun
STF Falun Hotell är ett familjärt hotell mitt i stan. Här bor du i bekväma rum med Faluns sevärdheter och restauranger utanför dörren.
En lättare frukostbuffé ingår samt gratis trådlöst internet.

Adress: Trotzgatan 16, 791 30 Falun

Visa på karta

Enkelrum, 1240 kr
Dubbelrum, 1440 kr