Hotellbokning Jönköping

Kära Gastrovän!

Gastrodagarna närmar sig snabbt och vi vill jättegärna bjuda in er att boka hotell i Jönköping.

För din egen bekvämlighets skull har Kongressekretariatet MCI bokat upp ett antal rum på hotell som ligger i närheten av kongressanläggningen. Dessa rum har du möjlighet att boka i samband med din anmälan till kongressen. Du kommer även att kunna få dessa rum på samma faktura som din anmälningsavgift. För att säkert kunna tillgodose dina önskemål ber vi dig boka så snart som möjligt. MCI reserverar rummen i den ordning beställningarna kommer in. Reservation av hotellrum garanteras med förskottsbetalning, en hotell-voucher skickas till dig via e-post när vi fått din betalning.

Nedan nämnda priser är per rum per natt, inklusive frukost och 12% moms.

Vid speciella hotellönskemål och extranätter vänligen kontakta Kongressekretariatet MCI, gastro-registration@mci-group.com

City Hotel
City Hotel är ett familjeägt hotell i centrala Jönköping. Du sover skönt i en utav våra 128 bäddar fördelade på 79 rum. Om ankomst efter 23:00 vänligen kontakta hotellet direkt på tel: 036-719280

Adress: Västra Storgatan 25A, 553 15 Jönköping , Sverige

Visa på karta

Enkelrum, 1595 kr
Superior rum, från 1695 kr
Business rum, från 1795 kr
Clarion Collection Hotel Victoria
Välkommen till Hotel Victoria, en unik hotellpärla i centrala Jönköping. Hotellet ligger en kort promenad från centralstationen och stadens shoppingstråk. Och för dig som önskar, är både eftermiddagsfika och kvällsmat framdukat. Det bjuder vi på!

Adress: F. E. Elmgrens gata 5, 553 16 Jönköping

Visa på karta

Enkelrum, från 1990 kr
Dubbelrum, 2190 kr
Elite Stora Hotellet
Elite Stora Hotellet ligger i hjärtat av staden och nära till Konsert & Kongress, shopping och en rad restauranger. Rummen har charmig utsikt över stadens medeltida marknadstorg och domkyrka.

Adress: Hotellplan, 553 20 Jönköping
Visa på karta

Enkelrum, 1490 kr
Dubbelrum, från 1590 kr
Hotel Savoy
Hotel Savoy är Jönköpings mest moderna och designade hotell och erbjuder hög standard och personlig service. I restaurangen Sofiehof serveras det svenska och internationella delikatesser.

Adress: Brunnsgatan 13-15, 553 17 Jönköping

Visa på karta

Enkelrum, 1690 kr
Dubbelrum, 1790 kr
Scandic Elmia
Scandic Elmia ligger nära Elmia kongresscenter. I vår hotellrestaurang Bistro Birger Jarl, kan du avnjuta god mat för att sedan slappna av med en drink i baren.

Adress: Elmiavägen 8, 553 17 Jönköping

Visa på karta

Enkelrum, 1490 kr
Dubbelrum, 1690 kr
Scandic Portalen
Hotell Scandic Portalen ligger mitt i centrala Jönköping, endast ett par minuter från shoppning och populära sevärdheter. I vår restaurang Karlssons Bar & Matsal kan du njuta av goda rätter. Vi erbjuder mötesrum på hotellet.

Adress: Barnarpsgatan 6, 551 16 Jönköping

Visa på karta

Enkelrum, 1450 kr
Dubbelrum, 1650 kr
Comfort Hotel Jönköping
Comfort Hotel Jönköping är beläget i centrala Jönköping. Hotellet har nära Jönköpingsflygplats och Jönköping universitet. Njut av en god frukost eller middag i hotellets restaurang, eller av en drink i baren. Ekologiskt frukostbuffé serveras dagligen. Comfort hotel Jönköping är ett djurvänligt hotell. Hotellets rum är rökfria.

Adress: Klostergatan 28, 553 17 Jönköping

Visa på karta

Enkelrum, 1655 kr
Dubbelrum, 1755 kr