Hotellbokning

För din egen bekvämlighets skull har MCI bokat upp ett antal rum på hotell som ligger i närheten av kongressanläggningen. Dessa rum har du möjlighet att boka i samband med din anmälan till kongressen. Du kommer även att kunna få dessa rum på samma faktura som din anmälningsavgift. För att säkert kunna tillgodose dina önskemål ber vi dig boka så snart som möjligt. MCI reserverar rummen i den ordnin beställningarna kommer in. Reservation av hotellrum garanteras med förskottsbetalning, en hotell-voucher skickas till dig via e-post när vi fått din betalning. Om ni är två deltagare som ska dela ett dubbelrum, observera att bara en av er bokar boende. Namnet på den du delar rummet med uppger du vid ankomst till hotellet.

Nedan nämnda priser är per rum per natt, inklusive frukost och 12% moms.

Vid speciella hotellönskemål och extranätter vänligen kontakta kongressekretariatet MCI Nordics, confirmation@mci-group.com

Gothia Hotel & Towers – Kongresshotell

Gothia Towers ligger i anslutning till Svenska Mässan. Här bor du förstklassigt och kan koppla av i en internationell miljö med skön puls. Granne med Liseberg, Scandinavium och evenemangsstråkets alla scener och arenor och bara ett par kvarter från paradgatan Avenyn.

Adress: Mässans gata 20
Visa på karta

  • Standardrum – 1 pers, 1790 :-, 2 pers, 1990:-

Scandic Opalen – FULLBOKAT

Beläget i centrala Göteborg inom gångavstånd till Svenska Mässan och till centrum för shopping, restauranger och kultur. Hotellet erbjuder gratis trådlöst internet på rummen och allmänna områden och erbjuder18 mötesrum totalt för 5-230 personer. Alla rum har eget badrum med dusch och / eller badkar och är utrustade med hårtork, TV med filmkanaler, trådlöst internet och ett skrivbord. Vissa rum har trägolv, strykjärn och strykbräda, kaffe / te och en fåtölj för avkoppling.

Adress: Engelbrektsgatan 73
Visa på karta

  • Standardrum – 1 pers, 1490 :-, 2 pers, 1690:-

Quality Hotel Panorama – FULLBOKAT

Vårt hotell är lättillgängligt och högt beläget med gångavstånd till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn. Här råder en avspänd och personlig miljö. Avnjut gärna god mat och dryck i vår restaurang och bar Brasserie P. Besök vårt CitySpa och utomhus Pool för att relaxa, fritt inträde för våra hotellgäster.

Adress: Eklandagatan 51-53
Visa på karta

  • Enkelrum, moderate 1250:-

Avbokningsregler

För avbokning/ändring av hotellnätter fram till den 10 mars 2017 återbetalas logikostnaden, förutom en avbokningskostnad om 300 kr för varje avbokad/ändrad rumsnatt. Vid avbokning därefter kan tyvärr ingen återbetalning göras.